Furnizorul tau de sisteme roll-up banner!

Informatii comanda, livrare, plata


Cum comanzi?

Pentru a inregistra o comanda, trebuie sa ne trimiti un e-mail in care sa ne specifici: produsul dorit, cantitatea, datele de facturare, nume/prenume/nr. de tel, adresa exacta pentru livrare (daca la adresa ridica alta persoana coletul, va rugam sa ne specificati numele si numarul de telefon).
Daca ai deja si o macheta grafica, atunci o vei atasa si pe aceasta la e-mailul de comanda ferma (daca nu depaseste 20MB) sau o vei trimite catre adresa noastra de e-mail folosind wetransfer.com. In cazul in care nu ai o macheta grafica gata de print, atunci specifica in comanda ferma acest aspect iar un agent de vanzari te va contacta.Cum se livreaza?


erollup® livreaza comenzi in toate orasele din Romania.
Livrarea coletelor se face prin curier rapid, mai exact prin FAN COURIER.
Toate costurile de expeditie sunt suportate de catre CUMPARATOR.
In cazul in care compania dumneavoastra are un contract cu o firma anume de curierat rapid, atunci livrarea se va face prin acea firma de curierat (specificati acest lucru in comanda ferma).
Acordam livrare GRATUITA in Bucuresti pentru orice roll-up comandat, in urmatoarea ZONA.
Livrarea pentru celelalte zone din Bucuresti, este gratuita pentru comenzi de peste 400 LEI si este asigurata de catre firma noastra.

Produsele ajung la destinatie prin curier rapid in 1-3 zile lucratoare de la livrare in functie de localitatea dumneavoastra.
Refuzul nejustificat de a primi coletul comandat si plata rambursului ar putea atrage dupa sine anumite sanctiuni, plangeri legale pentru recuperarea prejudiciilor, publicarea numelui clientului, adresa de e-mail de unde se face comanda, numarul de telefon de la care se comanda inselator, etc.
Ne rezervam dreptul de a informa si alti vanzatori online despre calitatea de client non-grata.
In situatia in care un client refuza nejustificat sa ridice un colet livrat, noi ne rezervam dreptul de a apela la instantele de judecata pentru recuperarea cheltuielilor de procesare a comenzii nu doar pentru livrarea lor.
Firma noastra nu este raspunzatoare pentru livrarile intarziate din cauza curierului indiferent de invocarea oricarui motiv: accidente, blocaje rutiere, calamitati naturale, etc.Cum platesti?

Puteti achita cu ordin de plata in avans (va trimitem pe e-mail o factura proforma) sau cu numerar in momentul ridicarii comenzii / ramburs la curier.

Ai nevoie si de alte detalii? Atunci contacteaza-ne.

Nu ai o macheta grafica? Poti alege una din modelele noastre gratuite.

grafica roll-up